Las manos. Son dos / Constanza Brncic y Ferran Fages. Nueva presentación en el espacio Momentum

Després de les sis funcions a l’estudi V20, L’Espai Momentum acull el projecte
 
L A S  M A N O S.  S O N  D O S. //
Son tan pequeños que pueden dormir dentro de su propio oído* //
Dates: 11 de Maig //
Entrada de públic de 20h a 20.30. Inici de l’espectacle a les 20.30h. //
Lloc: Momentum, Carrer València 558 6/2, Barcelona //
Preu: 10€, amb copa de vi. //
Imprescindible reservar a: ohadeinat@gmail.com
 
Ferran Fages, música
Constanza Brncic, dansa
Beatriz González Magadán, ajudant de dirección
 
 
 
(*) Charles Simic, El mundo no se acaba, pàg. 133
 
 
Col·laboració entre la coreògrafa i ballarina Constanza Brncic i el guitarrista Ferran Fages encetada l’any 2007.
Junts reelaboren un treball d’escolta i construcció a partir del seu llenguatge particular amb una proposta escènica crua i mínima. Plena d’arestes.
Després d’un lapse de silenci, reprenen l’activitat amb aquesta nova proposta, que comença amb un cicle de 6 intervencions amb una periodicitat setmanal durant el mes de març del 2017.
La proposta es presenta a l’espai de treball de Ferran Fages i s’obre al públic amb un aforament molt limitat (només 12 places) per tal d’oferir una experiència d’escolta íntima.
Després d’aquestes quatre primeres presentacions, es convida al públic i a les persones interessades a acollir la proposta a casa seva o d’altres espais propis. D’aquesta manera, obrim la possibilitat a què el treball pugui viatjar per diferents espais de la ciutat i ser compartit amb les persones que els habiten.
 
L’espai Momentum serà el primer en acollir aquesta proposta.
 
 
 
 
Constanza Brncic  (Buenos Aires, 1974) 
Desenvolupa la seva particular mirada sobre el cos i el fet escènic des de fa vint anys. Formada en filosofia, dansa contemporània i nova dansa a Barcelona i Nova York, aviat s’interessa pel treball desenvolupat per Min Tanaka (Body Weather) que aprèn de la mà de Hisako Horikawa, Andrés Corchero, Katerina Bakatsaki, Frank van de Ven i Christine Quoiraud. Aquesta línia de treball conflueix amb la important influència del treball de percepció i composició desenvolupat per la coreògrafa americana Lisa Nelson (Tunning Scores).
La pràctica que proposa Constanza Brncic té com a substrat aquestes dues influències. Els seus àmbits d’acció inclouen formats diversos: des de la creació escènica, com intèrpret, ballant amb companyies com Raravis / Andrés Corchero i Rosa Muñoz (1996-2009) o Malpelo (2002/2004) i coreògrafa, passant per projectes socials en diferents contexts (hospitals, escoles, presons, col·lectius de no-ballarins) i projectes en l’àmbit de la improvisació.
 
 
 
Ferran Fages (Barcelona, 1974)
Toca guitarra, dispositius electrònics analògics i giradiscs acústic. És improvisador i compositor. En actiu des de les acaballes dels 90, ha publicat referències discogràfiques en segells nacionals i internacionals. Actiu en l’escena de música improvisada i contemporània de la ciutat de Barcelona en diverses formacions. Guitarrista atípic, trenca amb les concepcions de l’instrument a partir de l’ús d’afinacions alternatives, la no utilització d’efectes i per una tècnica en l’execució de l’instrument on es reelaboren i es redefineixen les propietats físiques i acústiques de l’instrument.
El seu so cru i sense embelliments és inversament proporcional als elements i recursos que empra.
 
 

 
 
 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s