RAPPORT: Artistic Exchange in Barcelona / Creative Europe

PI(È)CE s’internazionalitza! Aquesta setmana arriben al Teatre Tantarantana els partners del projecte RAPPORT, un projecte internacional CREATIVE EUROPE del TEATRE TANTARANTANA i PROJECTE PI(È)CE amb Anglaterra, Polònia i Suècia. Tres companyies que treballen les arts escèniques des del punt de vista comunitari compartiran amb les joves i els joves i amb les persones grans amb qui treballem des de fa nou anys les seves metodologies. Alhora, nosaltres compartirem les nostres eines. Aquest intercanvi de països confluirà en una peça conjunta el 2021!

 


Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s