Presentamos «Este lugar 2020» / video creación en el marco del proyecto europeo RAPPORT

El 27/10 a las 19h, presentamos el video de Nuno Rebelo creado con los materiales generados por PI(È)CE en el marco del proyecto RAPPORT entre Marzo y Julio de 2020.

Aquest lloc 2020 / Este lugar 2020 / This place 2020

Concepte: Constanza Brnčić, Albert Tola i Julio Álvarez

Vídeo: Nuno Rebelo

Direcció: Constanza Brnčić

Propostes coreogràfiques: Constanza Brnčić

Propostes textuals: Albert Tola

Dramaturgia: Albert Tola, Constanza Brnčić i Nuno Rebelo

Música: Nuno Rebelo, excepte:

cançó tradicional paquistanesa (cantada per Mehekdeep Kaur, amb arranjament instrumental de Nuno Rebelo)

“I wanna be loved by you” (cantada per Marylin Monroe, música de Herbert Stothart i Harry Ruby / lletra de Bert Kalmar)

Co-creació: Adelaida Santiró, Ahmad Al Hamsho, Alicia Rovira, Amadu Abu, Anjila Katrin, Ashraf Belkaid, Avelina Teixeira, Beatriz González Magadan, Berta Peña, Carla Sauté, Carme Villalba, Clinton Kingsley, Coral Mestres, Devon Prado, Gabriela Blanch Brnčić, Gerónimo Pereira, Jan Serra, Joan Ramos, Josefina Ruiz, Júlia Feixas, Julio Álvarez, Mamadou Lamarana, Marta Fernández, Martí Castillo, Mehekdeep Kaur, Mory Traoré, Mourad Maazouzi, Nesrin Charf El Wahabi, Zahori Gómez.

També apareixen al vídeo: Igor Brnčić Rebelo, Ferran Murillo, Begonia Moral, Marta Escoto.

Taller d’il·lustració: Lisa Partby / Historieberattarna (Estocolm)

Producció i comunicació: Teatre Tantarantana (Barcelona)

PI(È)CE és un projecte de creació escènica intergeneracional que reuneix persones de diferents orígens socials i culturals. Va començar el 2011, impulsat i produït pel Teatre Tantarantana (Barcelona) sota la direcció de la coreògrafa i directora escènica Constanza Brnčić, el dramaturg Albert Tola i el productor Julio Álvarez.

RAPPORT és un projecte de cooperació dirigit a promoure la integració entre refugiats i comunitats d’acollida, utilitzant i desenvolupant pràctiques artístiques comunitàries col·laboratives entre quatre socis europeus: ACTA (Bristol), PI(È)CE / Tantarantana (Barcelona), Historieberattarna (Estocolm) i Teatr Grodzki (Varsòvia).

Aquest vídeo és el resultat del primer període de treball del projecte RAPPORT. A causa de la pandèmia de Covid 19, el que se suposava que havia de resultar en una obra escènica, ha acabat convertint-se en una peça de vídeo creada a partir dels materials creats durant el període de confinament mitjançant reunions i tallers online.


Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s